Ga naar de inhoud

Deze ontwikkeling bestaat uit 5 centraal gelegen appartementen in het gezellige Erondegem. Op de gelijkvloerse verdieping is er links een appartement (verkocht) met 3 slaapkamers en een mooie tuin. Het appartement is 128m². Rechts is er een appartement van 113 m² met 2 slaapkamers en eveneens een mooie tuin. (Beiden verkocht)

Op de eerste verdieping zijn er twee appartementen met 2 slaapkamers . Deze twee appartementen hebben een ruim terras. (Enkel appartement 4 rechts nog te koop). Op de tweede verdieping is er een penthouse welke reeds verkocht is. Alle appartementen hebben een extra berging in de kelderverdieping. Achterliggend zijn er 8 garageboxen en vooraan zijn er twee staanplaatsen te koop. 

Aanpalend langs de Lange Nieuwstraat komen er 3 geschakelde woningen en 1 halfopenbebouwing. De bebouwde oppervlakte per woning bedraagt ongeveer 170m². De oppervlakte van de tuinen varieert tussen 320m² en 500m². Elke woning heeft een ruime living met open keuken, berging, afzonderlijk toilet, 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime fietsenberging en een overdekte autostaanplaats.

Ligging

JA

Ik heb interesse om te investeren

Omdat wij verschillende specialisten in huis hebben, is er altijd wel een Sobelim medewerker die jou kan helpen.